Prywatność

  1. Dane osobowe udostępniasz nam, podobnie jak zgodę na ich przetwarzanie, dobrowolnie.
  2. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki zgodziłeś się. Danych (adres e-mail, historia otwieralności wiadomości, informacje z plików cookies) potrzebujemy w celach marketingowych, a konkretnie żeby przesyłać newsletter z przydatnymi informacjami o tym, co nowego dzieje się na MotywacjaDo
  3. Przetwarzamy dane osobowe osób, która zgodziły się na to zapisując się na newslettera MotywacjaDo. Zgodę można w każdej chwili wycofać klikając w link umieszczony w newslettere MotywacjaDo (<resignlink>rezygnuję</resignlink>) lub wysyłając e-mail na kontakt@motywacjado.pl
  4. Podanie danych osobowych jest nieobowiązkowe, ale konieczne jeśli chcesz otrzymywać newsletter MotywacjaDo
  5. W każdej chwili masz prawo aktualizować swoje dane osobowe lub je usunąć – samodzielnie lub przy pomocy naszego serwisu.
  6. Jestem zwolennikiem bardzo restrykcyjnej polityki bezpieczeństwa danych osobowych. Dlatego nasza firma bezwzględnie przestrzega ich zasad. Twoje dane są u nas bezpieczne i zapewniam: dokładamy wszelkich starań aby poziom bezpieczeństwa był coraz wyższy.
  7. Administratorem danych osobowych serwisu MotywacjaDo.pl (dalej Administrator), czyli odpowiedzialnym za zapewnienie bezpieczeństwa Twoim danym osobowym jest:

Rafał Panas

ul. Probostwo 20

20-089 Lublin

8. W każdej chwili osoba zapisana na newsletter MotywacjaDo.pl ma prawo dostępu do treści swoich danych, a także prawo do sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. Może też wnieść sprzeciw wobec przetwarzania tych danych osobowych oraz prawo do przenoszenia tych danych

9. Osoba, której dane przetwarzane są przez administratora MotywacjaDo.pl ma prawo wnieść skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych gdy uzna, że przetwarzanie jej danych osobowych narusza przepisy RODO

10. MotywacjaDo.pl korzysta z plików cookies – małych plików tekstowych wysyłanych do komputera internauty i identyfikujących go w celu usprawnienia operacji.

11. Warunkiem działania cookies jest ich akceptacja przez przeglądarkę i nie usuwanie z dysku.

12. Często przeglądarki internetowe domyślnie dopuszczają przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika.

13. Użytkownicy MotywacjaDo.pl mogą zawsze zmienić ustawienia dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu Użytkownika serwisu MotywacjaDo.pl.

14. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies znajdują się w ustawieniach oprogramowania przeglądarki internetowej.

15. Zablokowanie plików cookies może spowodować niewłaściwe działanie serwisu MotywacjaDo.pl

16. Zastrzegamy sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności.

17. Każdego Użytkownika serwisu MotywacjaDo.pl oraz subskrybenta newsletterów należących do MotywacjaDo.pl obowiązuje aktualna Polityka Prywatności znajdująca się na stronie www.motywacjado.pl

18. Dane osobowe umieszczone są na serwerze Freshmail.com (Polska) oraz Sumo.com (USA) czyli firm, która obsługują newsletter MotywacjaDo. Tylko w takim zakresie powierzam twoje dane zewnętrznym podmiotom

19. Nigdy nie sprzedamy i nie udostępnimy podmiotom trzecim danych personalnych czy adresowych Użytkowników MotywacjaDo.pl.

20. W szczególnych sytuacjach, w których obowiązujące prawo nakazuje administratorowi udostępnienie zebranych danych organom państwowym, MotywacjaDo.pl takie dane udostępni. Za wyjątkiem tych sytuacji, Twoje dane osobowe będą ujawnianie wyłącznie w zakresie, celu i podmiotom wymienionym w niniejszej polityce prywatności

21. We wszelkich sprawach – a w szczególności związanych z polityką prywatności – prosimy o kontakt na adres e-mail: kontakt@motywacjado.pl lub na tradycyjny adres pocztowy: Rafał Panas, ul. Probostwo 20, 20-089 Lublin.

Szczegółowe informacje o plikach cookies znajdziesz np. na stronie http://wszystkoociasteczkach.pl/

Powyższa polityka prywatności została zaktualizowana w zgodzie z RODO (Ogólnym rozporządzeniem o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.)